Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

OFFICE STANCE
Office Stance ApS
CVR-nr: 39997037
Elstedvej 37
8200 Aarhus N
mail@officestance.dk
+45 70 71 34 71‬

Betaling

OFFICE STANCE modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, samt MobilePay. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

OFFICE STANCE bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

OFFICE STANCEs pakker bliver afsendt samme dag (såfremt ordren er indgået inden kl 12.00 på en hverdag). Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-2 hverdage.

Pakker i Danmark sendes med GLS. Internationale ordrer sendes med GLS eller PostNord.

Reklamationsret

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en defekt eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du skal reklamere over manglen ”inden rimelig tid” efter du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og inden 2 måneder efter, du har opdaget manglen. Det er ikke muligt at reklamere, hvis det er over 24 måneder siden du modtog varen.

Du reklamerer ved at henvende dig til os på Elstedvej 37, 8200 Aarhus N, mail@officestance.dk eller +45 70 71 34 71

Pakken skal sendes til:

Office Stance ApS
CVR-nr: 39997037
Elstedvej 37
8200 Aarhus N
mail@officestance.dk
+45 70 71 34 71

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Såfremt reklamationen ikke er berettiget, betaler du selv returomkostninger, samt omkostninger for genlevering til dig. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. tracking-nummer.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på ubrugte varer købt i vores Webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen at sende produkterne retur.  Såfremt du modtager et defekt produkt, skal du give os besked om dette, senest 14 dage efter modtagelse af produktet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@officestance.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Delvis fortrydelse

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
 1. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance). Det koster 39 kr., som modregnes dit returbeløb.
 2. På retursedlen notér ordrenummer og varer, du ønsker at returnere.
 3. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 4. Når vi har behandlet din returpakke (3-5 arbejdsdage), overføres returbeløbet til dit kort (eller anden betalingsform).
Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til:

OFFICE STANCE
Elstedvej 37
8200 Aarhus N
Denmark

uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. 

Du kan sende på egen hånd eller hente en pakkelabel på vores returportal, hvor det koster 39 kr. for pakker op til 5 kg. Når du bruger vores pakkelabel, modregnes omkostningerne dit returbeløb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Vi anbefaler at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken.

Udgifterne for returnering i Danmark op til 2 kg forventes højst at beløbe sig til ca. 80 DKK, såfremt varen bliver sendt som pakke.

Se eventuelt mere på Postnord.dk eller GLS.eu

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder hele købet, refunderer vi alle betalinger modtaget af dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Såfremt du har valgt en dyrere leveringsform end vores standardlevering tilbagebetaler vi dog ikke de ekstraudgifter, der var forbundet med den dyrere leveringsform.

Ved delvis fortrydelse refunderer vi ikke leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug, eksempelvis må du ikke fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Gratis bytteservice

Det er gratis at benytte vores bytteservice, når du anvender vores returlabel. Du skal blot lægge en ny ordre på det produkt, du ønsker at bytte til og notere det nye ordrenummer på retursedlen, som du skal vedlægge din returpakke. Så opkræves du ikke for brug af returlabel.

Sådan gør du

 1. Bestil de ønskede produkt på en ny ordre.
 2. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance).
 3. På retursedlen notér varer, du ønsker at returnere.
 4. Notér dit nye ordrenummer på retursedlen, så betaler du ikke for returfragt.
 5. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 6. Når vi har behandlet din returpakke, overføres returbeløbet til dit kort.
Reklamationsret

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en defekt eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du skal reklamere over manglen ”inden rimelig tid” efter du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og inden 2 måneder efter, du har opdaget manglen. Det er ikke muligt at reklamere, hvis det er over 24 måneder siden du modtog varen.

Sådan gør du

 1. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance).
 2. På retursedlen oplys så detaljeret som muligt, hvad problemet er.
 3. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 4. Når vi har behandlet din returpakke, sender vi de nye varer til dig.

Såfremt reklamationen ikke er berettiget, betaler du selv returomkostninger, samt omkostninger for genlevering til dig. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: mail@officestance.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Hvis du vil benytte EU-Kommissionens online klageportal, kan du bruge dette link: http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Ved at benytte officestance.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores datapolitik, som fremgår af følgende link https://officestance.dk/pages/persondata-og-cookiepolitik. Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke benyttes ved køb af gavekort.

Modtagne rabatkoder kan ikke kombineres med andre koder eller rabatter medmindre det er opgivet.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. OFFICE STANCE har dog brug for visse personoplysninger, for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet ved Office Stance ApS videregives kun til:

 • virksomhedens interne afdelinger
 • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
 • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre officestance.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.

Personoplysningerne registreres hos Office Stance ApS og opbevares i fem år,

hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Office Stance ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: mail@officestance.dk

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Lov og værneting

Køb på webshoppen er omfattet af dansk ret og værneting er Københavns Byret. Dog kan ufravigelig national lovgivning finde anvendelse ved levering udenfor Danmark. Personer under 18 år kan ikke handle på denne webshop, uden samtykke fra en værge. 

Ansvarsfraskrivelse

OFFICE STANCE kan til enhver tid ændre indholdet af denne side. OFFICE STANCE kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader opstået som resultat af brug af siden eller for den sags skyld manglende adgang til brug af siden.Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.09.2019