Returnering

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på ubrugte varer købt i vores Webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen at sende produkterne retur.  Såfremt du modtager et defekt produkt, skal du give os besked om dette, senest 14 dage efter modtagelse af produktet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@officestance.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Delvis fortrydelse

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

 1. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance). Det koster 39 kr., som modregnes dit returbeløb.
 2. På retursedlen notér ordrenummer og varer, du ønsker at returnere.
 3. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 4. Når vi har behandlet din returpakke (3-5 arbejdsdage), overføres returbeløbet til dit kort (eller anden betalingsform).

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til:

OFFICE STANCE
Elstedvej 37
8200 Aarhus N
Denmark

uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. 

Du kan sende på egen hånd eller hente en pakkelabel på vores returportal, hvor det koster 39 kr. for pakker op til 5 kg. Når du bruger vores pakkelabel, modregnes omkostningerne dit returbeløb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Vi anbefaler at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken.

Udgifterne for returnering i Danmark op til 2 kg forventes højst at beløbe sig til ca. 80 DKK, såfremt varen bliver sendt som pakke.

Se eventuelt mere på Postnord.dk eller GLS.eu

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder hele købet, refunderer vi alle betalinger modtaget af dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Såfremt du har valgt en dyrere leveringsform end vores standardlevering tilbagebetaler vi dog ikke de ekstraudgifter, der var forbundet med den dyrere leveringsform.

Ved delvis fortrydelse refunderer vi ikke leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug, eksempelvis må du ikke fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Gratis bytteservice

Det er gratis at benytte vores bytteservice, når du anvender vores returlabel. Du skal blot lægge en ny ordre på det produkt, du ønsker at bytte til og notere det nye ordrenummer på retursedlen, som du skal vedlægge din returpakke. Så opkræves du ikke for brug af returlabel.

Sådan gør du

 1. Bestil de ønskede produkt på en ny ordre.
 2. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance).
 3. På retursedlen notér varer, du ønsker at returnere.
 4. Notér dit nye ordrenummer på retursedlen, så betaler du ikke for returfragt.
 5. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 6. Når vi har behandlet din returpakke, overføres returbeløbet til dit kort.

Reklamationsret

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en defekt eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du skal reklamere over manglen ”inden rimelig tid” efter du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og inden 2 måneder efter, du har opdaget manglen. Det er ikke muligt at reklamere, hvis det er over 24 måneder siden du modtog varen.

Sådan gør du

 1. Hent returlabel og returseddel på vores returportal (https://return.shipmondo.com/officestance).
 2. På retursedlen oplys så detaljeret som muligt, hvad problemet er.
 3. Indlevér pakken til en GLS Pakkeshop (husk at passe godt på kvitteringen for din returpakke).
 4. Når vi har behandlet din returpakke, sender vi de nye varer til dig.

Såfremt reklamationen ikke er berettiget, betaler du selv returomkostninger, samt omkostninger for genlevering til dig. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.